مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱کاربرد اسانس نعناع صحرایی (Mentha Spicata) و محلول پروتئین آب پنیر در پوشش دار کردن محصولات شیلاتیشبنم نوبهار، شبنم حقیقت خواجوی، رضا صفریمجله آبزیان دریای خزر1397
۲مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره الکلی دو جلبک Chlorella vulgaris و Spirulina Platensis در شرایط آزمایشگاهیمیر بابک تقوی تکیار، شبنم حقیقت خواجوی، رضا صفریمجله آبزیان دریای خزر1396
۳ارزیابی تغییرات رشد سودوموناس فلورسانس )fluorescens Pseudomonas )در گوشت چرخ شده ماهی کیلکا (delicatula Clupeonella (حاوی نگهدارندههای بیولوژیکرضا صفری، زینب رفتنی امیری، زهرا یعقوب زاده، شبنم حقیقت خواجویمجله آبزیان دریای خزر1395
۴Evaluation of antioxidant properties of Chlorella vulgaris and Spirulina platensis and their application in order to extend the shelf life of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss …Mir Babak Taghavi Takyar, Shabnam Haghighat Khajavi, Reza SafariLWT-Food Science and Technology2019/2/1
۵Study of biofilm formation in Salmonella species isolated from foodMohammad Mehdi Soltan Dallal1- Mohammad Khalifeh-Gholi- Hojjat Rahmani- Sara Sharifi-yazdi- Shabnam Haghighat Khajavi- Mohammad Kazem Sharifi YazdiThe European Research Journal2019/07/21
۶Effect of different durations of exposure to food-grade organic lactic acid on the growth of S. aureus and E. coli in meat from Persian sheep (Afshari breed) stored at …Mogharei Mohammad Ali, Ahari Hamed, Safekordi Ali Akbar, Khajavi Shabnam HaghighatCzech Journal of Food Sciences2018/2/28
۷Hematological,biochemical and histopathological changes in Caspian brown trout (Salmo trutta caspius Kessler, 1877) following exposure to sublethal concentrations of chlorpyrifosMilad Adel,Maryam Dadar,Shabnam Haghighat Khajavi, Reza Pourgholam, Behnaz Karimi, Josef VelisekToxin Reviews2016/10/24
۸Prevalence Of Microbial Contamination In Cellulose Products Supplied In The City Of TehranMohammad Mehdi Soltan Dallal, Fatemeh Hedayati Rad, Abbas Rahimi Forushani, Hamid Emadi Koochak, Shabnam Haghighat Khajavi, Ali Taheri Mirghaed, Hamid Choobineh, Mohammad Kazem Sharifi YazdiJournal of Payavard Salamat2014/7/15
۹Antimicrobial effect of Zataria multiflora and Rosemarinus officinalis on antibiotic-resistant staphylococcus aureus strains isolated from foodMM Soltan Dallal, MH Yazdi, S Aghaamiri, SH Haghighat Khajavi, TP Abedi Mohtasab, F Amin Harati, M Gorbanzadeh MeshkaniJournal of Medicinal Plants2014/12/15
۱۰Effects of sodium chloride on the degradation of hexoses and the hydrolysis of sucrose in subcritical waterJin Ohshima, Shabnam Haghighat Khajavi, Yukitaka Kimura, Shuji AdachiEuropean Food Research and Technology2008/7/1
۱۱Kinetics of maltooligosaccharide hydrolysis in subcritical waterShabnam Haghighat Khajavi, Shuji Ota, Yukitaka Kimura, Shuji AdachiJournal of agricultural and food chemistry2006/5/17
۱۲Hydrolysis kinetics of trisaccharides consisting of glucose, galactose, and fructose residues in subcritical waterShabnam Haghighat Khajavi, Shuji Ota, Risa Nakazawa, Yukitaka Kimura, Shuji AdachiBiotechnology progress2006
۱۳Degradation kinetics of monosaccharides in subcritical waterShabnam Haghighat Khajavi, Yukitaka Kimura, Toshinobu Oomori, Ryuichi Matsuno, Shuji AdachiJournal of Food Engineering2005/6/1
۱۴Kinetics on sucrose decomposition in subcritical waterShabnam Haghighat Khajavi, Yukitaka Kimura, Toshinobu Oomori, Ryuichi Matsuno, Shuji AdachiLWT-Food Science and Technology2005/5/1
۱۵Hydrolysis of disaccharides containing glucose residue in subcritical waterToshinobu Oomori, Shabnam Haghighat Khajavi, Yukitaka Kimura, Shuji Adachi, Ryuichi MatsunoBiochemical Engineering Journal2004/5/1
۱۶Decomposition kinetics of maltose in subcritical waterShabnam Haghighat Khajavi, Yukitaka Kimura, Toshinobu Oomori, Ryuichi Matsuno, Shuji AdachiBioscience, biotechnology, and biochemistry2004
نمایش ۱ تا ۱۶ مورد از کل ۱۶ مورد.