حامد اهری

سوابق تحصیلی

مقطع تحصیلیسال اخذ مدرکرشته و گرایش تحصیلیدانشگاه
دکتری۱۳۸۸دکترای حرفه ای دامپزشکی ( گرایش میکروب شناسی فراورده های غذائی حیوانی)دانشگاه آزاد اسلامی
کارشناسی ارشد۱۳۹۰MBAمدیریت دانشگاه تهران
دکترای تخصصی۱۳۹۲بهداشت و کنترل کیفی مواددانشگاه آزاد اسلامی
فوق دكتری۱۳۹۶نانو بیوتکنولوژی-گرایش طراحی نانو بایوسنسور پتانسیومتریدانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

اطلاعات استخدامی

محل خدمتعنوان سمتنوع استخدامنوع همکاریپایه
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقاتدانشیار گروه مهندسی علوم کشاورزی-صنایع غذاییپیمانیتمام وقت۱۵

سوابق اجرایی

  1. کارشناس رسمی سازمان ملی استاندارد ایران در گرایش نانو
  2. عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات حلال وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی کشور
  3. عضو کمیته منتخب دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی
  4. عضو رسمی سازمان IFIA از سال ۲۰۲۰ تا کنون
  5. عضو شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی از خرداد ۹۸
  6. عضو شورای راهبردی پژوهش و فن آوری واحد علوم وتحقیقات از مهر۹۸
  7. دوسال مدیریت فنی آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی نانوتست(همکار وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی کشور)
  8. هشت سال سابقه مدیریت تحقیقات و توسعه (انجام طرح های تحقیقاتی در زمینه بین رشته ای نانو و میکروبیولوژی غذا)
  9. سرممیز رسمی سازمان جهانی ایمنی غذا WFSO از انگلستان از ۲۰۰۸ may )
  10. عضو پیوسته سه انجمن نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی و صنایع غذائی ایران
  11. عضو پیوسته انجمن FOOD PROTECTION امریکا
  12. عضو سازمان جهانی بین المللی غذا انگلیس

 

میکرونانوساختارها گرایش دکتری تخصصی

متابولیت­های میکروبی گرایش دکتری تخصصی

بیوراکتورها گرایش دکتری تخصصی

اصول بسته بندی و نگهداری مواد غذایی دکتری تخصصی

روش تحقیق و مقاله نویسی گرایش دکتری و کارشناسی ارشد

پیشرفت نوین میکروب­شناسی مواد غذایی

عضو باشگاه پژوهشگران نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی. عضو استعدادهای درخشان ایران، عضو فعال.تهران.۱۳۸۹-۱۳۸۷

عضو انجمن میکروب‌شناسی ایران، عضو انجمن.تهران.۱۳۸۶-۱۳۸۴

عضو جامعه دامپزشکی ایران، عضو انجمن.تهران.۱۳۸۸-۱۳۸۶

عضو انجمن صنایع غذائی ایران، عضو پیوسته.تهران.۱۳۸۹-۱۳۸۷

عضو انجمن نانو فن آوری، عضو عادی.تهران.۱۳۸۹-۱۳۸۸

عضوسازمان نظام دامپزشکی ایران، عضو عادی.تهران.۱۳۸۹-۱۳۸۵

عضو انجمن بیوتکنولوژی ایران، عضو پیوسته.تهران.۱۳۸۹-۱۳۸۸

عضو شورای تحریریه نشریه غذا، عضو تحریریه.تهران.۱۳۸۹-۱۳۸۸

سرممیز رسمی سازمان ایمنی جهانی غذا، سرممیز بین المللی.انگلستان.۲۰۱۰-۲۰۰۹

عضو پیوسته انجمن بین المللی FOOD PROTECTION، عضو پیوسته.امریکا.۲۰۱۱-۲۰۱۰

عضو پیوسته سازمان جهانی غذا انگلستان WORLD FOOD SAFETY ORGANISATION، عضو پیوسته.انگلستان.۲۰۱۰-۲۰۰۹

سوابق پژوهشی

  1. دارنده سه لایسنس در  us patent
  2. دارنده سه عنوان pct و دیپلم افتخار در فستیوال های WIPO و IFIA
  3. دارنده هشت دیپلم افتخار از فستیوال های اروپا و آسیا
  4. اخذ مدال طلای ژنو سوییس در سال ۲۰۲۲
  5. اخذ دیپلم افتخار و مدال نقره فستیوال اختراعات اتحادیه اروپا۲۰۲۱ ژنو سوییس (مورد تایید WIPO)
  6.  طراحی نانو بیوسنسور جهت تشخیص اگزوتوکسین استافیلو کوکوس ارئوس ( برگزاری فستیوال اختراعات بنیاد ملی نخبگان ریاست جمهوری)
  7. نانو پروتایپ برتر در حوزه علوم پزشکی از واحد علوم و تحقیقات
  8. چهارمین جشنواره نوآوری و فن آوری دانشگاه تهران (اخذ رتبه برنز شهید دکتر چمران)
  9. کسب تندیس نشان گندم طلایی بعنوان پژوهشگر نمونه سال ۱۳۹۱، کنگره ایمنی غذا در بیمارستان امام خمینی
  10. مجری طرح مصوب واحد علوم و تحقیقات با عنوان تولید نانو ذرات و تولید پوششهای بسته بندی کارخانجات لبنیات شیر پاستوریزه پاک و مجری طرح
  11. برگزیده جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد به عنوان مولف برتر کتاب جشنواره علمی پژوهشی و فناوری  کتاب طراحی و استانداردهای آزمایشگاه میکروبی و شیمی مواد غذایی
  12. اخذ مدال طلا فستیوال اختراعات پکن - آسیا ۲۰۱۲
  13.  اخذ مدال نقره فستیوال اختراعات ژنف - سوئیس ۲۰۰۹ 
  14.  رتبه برگزیده جشنواره علوم پزشکی حکیم  ۲- دانشگاه آزاد اسلامی - بیمارستان فرهیختگان ۱۳۹۴

 

۱-۱- کارگاه دانش افزایی اخلاق حرفه ایی ۱۵شهریور۹۲

۲-سبک های زندگی فرصت ها و چالش ها ۲۰دی ماه ۹۳

۳-کارگاه دانش افزایی معرفت شناسی اسلامی ۱۶شهریور۹۴

۴-کارگاه دانش افزایی تاریخ تمدن اسلامی  شهریور۹۴

۵-بیستمین دوره مسابقات قرآن و عترت- بخش کتبی زندگی ۱۴معصومبارتبه ۶۹۰    ۱۳۹۴

۶-کارگاه دانش افزایی روش تحقیق  ۲۲اسفند۱۳۹۴

۷-کارگاه دانش افزایی ارزیابی آموزشی پژوهشی ۲۲اسفند۱۳۹۴

۸-نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت- بخش کتبی زندگی پیامبراکرمبارتبه ۷۸۹    ۱۶/۴/۹۴

۹-مسابقات قرآن و عترت- بخش کتبی مفاهیم نهج البلاغه        ۹/۲/۹۲

۱۰- برگزاری ۱۸ کارگاه روش تحقیق، نگارش مقالات isi، جستجو در پایگاههای اطلاعات علمی ، مدیریت منابع اطلاعات علمی  با سیستم RIS، آموزش End Note برای معاونت محترم پژوهشی واحد، باشگاه پژوهشگران جوان نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی 

۱۱-برگزاری چندین دوره کارگاه روش تحقیق برای شبکه دامپزشکی، وزارت دفاع، دانشگاه علمی -  کاربردی، آزمایشگاه تعاونی فرآوردههای  گوشتی، معاونت فرهنگی سازمان مرکزی

داوری مجلات علمی

نشریه علمی بهداشت مواد غذایی/ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، ۱۳۸۹،رتبه: علمی – پژوهشی.:

  • Journal of Food Processing Preservation/if: ۲.۱۹۰/Wily.WOS

  • Iranian Journal of Fisheries science/if: ۰.۷۱۱/ISI. WOS

  • lwt journal of food science/if:۴.۹۵۲/ WOS

  • Journal of Food Processing/if:۱.۲۸۸/ WOS

  • Journal of Food process Engineering/if:۲.۳۵۶/Wiley. WOS

  • International Journal of Food Properties/ ISC

  • Frontier Journal/if:۰.۲۱۴/ WOS

  • Coating Journal/if:۱.۸۱۵/ WOS

  • Journal of Food Processing and Preservation

  • Journal of Food Safety

  • Iranian Journal of Aquatic Animal Health

  • Journal of Food Measurement and Characterization

  • Food and Bioprocess Technology

  • Journal of Food Process Engineering

ساعات حضور

شنبه:

۹:۲۰کلاس آنلاین روش تحقیق کارشناسی ارشد

۱۱:۱۰کلاس آنلاین روش تحقیق کارشناسی ارشد

۸:۰۰  الی ۱۴ آزمایشگاه تخصصی اولتراسونیک، بلوک ۲ آموزشی

یکشنبه: ۸:۰۰ الی ۱۴:۳۰ کلاس

دوشنبه:۸:۰۰ الی ۱۴ آزمایشگاه تخصصی اولتراسونیک، بلوک ۲ آموزشی

چهارشنبه: ۸:۰۰ الی۱۴ ساختمان ابن سینا، بلوک C، طبقه ۲، اتاق اساتید بلوک غربی

پنجشنبه:

۹:۲۰ کلاس آنلاین کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی دکتری

۱۱:۱۰ کلاس آنلاین روش تحقیق دکتری