۱ | بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای موسیر ایرانی با استفاده از صفات مورفولوژیک | ابراهیمی، ر.، ذ. زمانی و ع. کاشی | مجله علوم باغبانی ایران | زمستان 1387 |
۲ | اثر پلیمر آبدوست و میزان رطوبت خاک بر برخی صفات خیار گلخانهای (Cucumis sativus L.) رقم سلطان | ابراهیمی، ر.، م.ر. حسندخت، و ک. صدرایی منجیلی | مجله علوم سبزی ها | تابستان 1394 |
۳ | مطالعه ژنتیکی موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی و مولکولی | ابراهیمی، ر.، م.ر. حسندخت، ذ. زمانی، ع. کاشی و ا. رولدان رویز | مجله علوم باغبانی ایران | پاییز 1393 |
۴ | مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.) | ابراهیمی، ر.، ذ. زمانی، ع. کاشی و ع. جباری | مجله علوم و صنایع غذایی ایران | بهار 1387 |
۵ | Effect of polyamines on in vitro gynogenesis of onion (Allium cepa L .). | .Ebrahimi, R. and Z. Zamani | American- Eurasian Journal of Sustainable Agriculture | May 2009 |
۶ | Seed morphogenesis and effect of different pretreatments on seed germination of Persian shallot (Allium hirtifolium Boiss.), an endangered medicinal plant | Ebrahimi, R., M.R. Hassandokht, Z. Zamani, A. Kashi, I. Roldan-Ruize and E. Van Bockstaele | Horticulture, Environmental and Biotechnology | February 2014 |
۷ | Genetic diversity evaluation of wild Persian shallot (Allium hirtifolium Boiss.) using morphological and RAPD markers | Ebrahimi, R., Z. Zamani and A. Kashi. | Scientia Horticulturae | February 2009 |
۸ | Genetic characterization of Allium stipitatum: an economically wild edible Allium species with unique flavor | Ebrahimi, R., M.R. Hassandokht, Z. Zamani, I. Roldan-Ruize, H. Muylle, S. Van Glabeke, E. Van Bockstaele and A. Kashi | Brazilian Journal of Botany | December 2018 |
۹ | (In vitro multiplication and conservation of Mooseer (Allium hirtifolium Boiss | Ebrahimi, R., M.R. Hassandokht, Z. Zamani, A. Kashi | Plant Cell, Tissue and Organ Culture | Acceptance |