امیر علی انوار

سوابق تحصیلی

مقطع تحصیلیسال اخذ مدرکرشته و گرایش تحصیلیدانشگاه
دکتری۱۳۸۲دامپزشکیدانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
دکترای تخصصی۱۳۹۳بهداشت و کنترل کیفی مواد غذاییدانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

اطلاعات استخدامی

محل خدمتعنوان سمتنوع استخدامنوع همکاریپایه
دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقاتمدیر گروه تخصصی علوم پایه و بهداشت (بافت‌شناسی دامپزشکی عمومی، علوم تشریحی دامپزشکی، فارماکولوژی دامپزشکی، فیزیولوژی دامپزشکی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت و بیماری‌های آبزیان، آناتومی و جنین شناسی دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی دامپزشکی)رسمی آزمایشیتمام وقت۱۳

سوابق اجرایی

سرپرست بخش کنترل مواد غذایی نیروی زمینی ارتش در خدمت سربازی از ۸۲/۲/۲  به مدت ۱۸ ماه.

رئیس پلی‌کلنیک دام‌های کوچک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات از ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۴.

مؤسس در ایجاد رشته، بهداشت و ایمنی مواد غذایی (۱۳۹۷) مرجع تأیید کننده: رئیس دانشکده علوم و فناوریهای پزشکی واحد علوم و تحقیقات. ۲>

کارشناسی رشته بهداشت مواد غذایی (۱۳۹۷) مرجع تأیید کننده: رئیس دانشکده دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات.

نماینده دانشکده دامپزشکی در معاونت آموزشی واحد در جهت تأسیس و راه‌اندازی رشته‌های جدید (۱۳۹۴).

رئیس آزمایشگاه‌های دانشکده دامپزشکی از  ۱۳۹۴/۸/۲۳ تا کنون 

همکاری در تأسیس و راه‌اندازی هشت آزمایشگاه تخصصی دانشکده دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات (۱۳۹۶).

نماینده دانشکده درمعاونت آموزشی واحد علوم و تحقیقات جهت راه اندازی رشته‌های جدید از ۱۳۹۳ تا کنون.

مدیر گروه تخصصی علوم پایه و بهداشت (بافت‌شناسی دامپزشکی عمومی، علوم تشریحی دامپزشکی، فارماکولوژی دامپزشکی، فیزیولوژی دامپزشکی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت و بیماری‌های آبزیان، آناتومی و جنین شناسی دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی دامپزشکی) از تاریخ ۱/۱۰/ ۱۳۹۶  تا کنون.

رتبه اول ورودی دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم  و تحقیقات( ۱۳۸۸).

سر ممیز رسمی (Lead Food Auditor) در سیستم مدیریت کنترل کیفیت صنایع غذایی در سیستم HACCP و ISO ۲۲۰۰۰.

استاد نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات( ۹۷-۱۳۹۶).

مترجم برتر برگزیده در اولین کنگره ملی غذای حلال به جهت ترجمه کتاب Halal Food Production ( تولید غذای حلال) ناشر انتشارات سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

برگزیده جشنواره کتاب سال دانشجویی کشور و دریافت لوح تقدیر از ریاست محترم جهاد دانشگاهی (۱۳۸۸)

دریافت لوح تقدیر از دبیر و ریاست کمیته علمی کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی جهت داوری ۱۲۳۵ مقاله ارائه شده به کنگره (۱۳۹۱).

کار تحقیقاتی بر روی پروژه بررسی فلور باکتریایی در فرآورده‌های سوسیس و کالباس کارخانه‌های تولید کننده در سطح شهر تهران از اسفند ۱۳۸۰ به مدت ۶ ماه.

"تولید پوشش بسته‌بندی نانونقره بر پایه نانو دی‌اکسید تیتانیوم به روش casting در جهت افزایش زمان ماندگاری ماهی فیل ماهی " ( ۲۰۰.۰۰۰.۰۰ میلیون ریال) (همکار طرح) ( ۱۳۹۶).

"بررسی بسته‌بندی خاویار ایران با استفاده از پوشش‌های نانو بر پایه دی اکسید تیتانیوم و پارتیکل سیلور به منظور کاهش بار میکروبی" (مجری طرح وزارت جهاد کشاورزی مؤسسه تحقیقات شیلات ایران).

"طراحی نانو لفاف بسته‌بندی بدون رهایش جهت افزایش زمان ماندگاری کره و تولید پوشش‌های بسته‌بندی" (همکار اصلی) (۱۳۹۶) (خاتمه یافته).

"طراحی پوشش بسته‌بندی نانو نقره و نانو رس در جهت افزایش زمان ماندگاری" ۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال (همکار اصلی) (۱۳۹۶) (خاتمه یافته).

"تولید پوشش بسته‌بندی نانو نقره بر پایه دی‌اکسید تیتانیوم به روش کستینگ جهت افزایش زمان ماندگاری فیل ماهی" (۱۳۹۸) به مبلغ ۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال (همکار طرح).

تشخیص حلیت گوشت قرمز توسط Real time PCR بر پایه HRM ( ۲۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال) (۱۳۹۸) (مجری).

تولید نانوکامپوزیت نقره و مس به روش سنتز مس (همکار طرح) (۱۳۹۸) (۲۰۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال).

طراحی پوشش بسته‌بندی نانو نقره و نانو رس در جهت افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (همکار طرح) ( ۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال )(۱۳۹۶).

  1. میکروبیولوژی و کنترل کیفیت مواد غذایی.
  2. نانو پکیجینگ مواد غذایی
  3. بهداشت و صنایع شیر (میکروبیولوژی شیر)

سوابق پژوهشی

  1. کارگاه با موضوع «آنتی بیوتیک‌های مصرفی در امور دامی و انسانی و مقاومت داروهای ضدمیکروبی» به درخواست شبکه بهداشت و درمان دامپزشکی شهرستان اسلامشهر ویژه کارشناسان ادارات و مسئولین فنی به مناسبت هفته سلامت (۱۳۹۰).

    حضور و سخنرانی در سلسله نشست‌های معرفتی ویژه ماه مبارک رمضان (۱۳۹۳).

    کارگاه در قالب تدریس دوره‌ی آموزش فرهنگی کوتاه مدت ( مجازی) تحت عنوان «غذای حلال از دیدگاه اسلام و کنترل کیفی مواد غذایی» با کد شناسه ۳۳۳۰۲ به مدت ۸ ساعت در سازمان مرکزی (۱۳۹۴).

    کارگاه آموزشی "غذای حلال از دیدگاه کنترل کیفیت در سیستم‌های غذایی FSMS" در سومین همایش ملی امنیت غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سواد کوه (۱۳۹۲).

    کارگاه در قالب تدریس دوره آموزش فرهنگی کوتاه مدت مجازی تحت عنوان «ذبح شرعی از دیدگاه اسلام» به همراه دریافت تقدیر نامه از مدیر کل آموزش فرهنگی و اسناد دانشگاه (۱۳۹۴).

    کارگاه مقاله نویسی و روش تحقیق در باشگاه پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات (۱۳۹۶).

    کارگاه آموزشی ارزیابی کیفیت در مواد خام پروتئینی (گوشت، مرغ و ماهی) (۱۳۹۸) مرجع تأیید کننده معاونت آموزشی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی.

    کارگاه عملی استخراج DNA و PCR باکتری‌ها (۱۳۹۸) معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی.

    حضور در دوره‌های مهارتی اعضای هیأت علمی با عنوان روش تحقیق (۱۳۹۴) مرجع تأیید کننده: دبیر هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات؛ معاون دانشجویی، فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات.

    تدریس و اجرای کارگاه آشنایی با اصول سیتوژنتیک و کاریوتایپ از کشت خون محیطی (۱۳۹۸)

    تدریس  کارگاه روش تحقیق، نحوه نگارش پروپوزال، جستجو در پایگاه‌های اطلاعات علمی و شیوه رفرنس‌دهی، دسترسی به منابع تمام متن و ارجاع به  متون علمی (۱۳۹۷)

    تدریس  و اجرای شیوه نگارش مقالات ISI بر اساس جستجو در پایگاه‌های اطلاعات علمی (۱۳۹۷).

    تدوین کارگاه روش تحقیق، نحوه جستجو در پنتت‌ها و ثبت پتنت، جستجو در پایگاه‌های اطلاعات علمی، دسترسی به منابع تمام متن و ارجاع به متون علمی (۱۳۹۷).

    تدریس کارگاه دسترسی به مقالات و جستجو در  پایگاه‌های اطلاعات علمی با End note (RIS) (۱۳۹۷)

    کارگاه آموزشی تدوین مقالات مبتنی بر استانداردهای ISI باشگاه پژوهشگران جوان (۱۳۹۶)

    تدریس کارگاه مبانی بیوانفورماتیک (۱۳۹۸).

    برگزاری نشست علم در محضر قران با موضوع ذبح شرعی و غذای حلال (۱۳۹۸)

  1. عضو هیأت داوران مجله Iranian Journal of Aquatic Animal Health  (۱۳۹۵).

عضو باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران.

عضو هیأت علمی کمیته انضباطی بدوی دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات (۱۳۹۳). 

عضو کمیته منتخب دانشکده دامپزشکی ( ۱۳۹۶)

راه‌اندازی و تأسیس کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته بهداشت مواد غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات.

عضو شورای فرهنگی دانشکده دامپزشکی از تاریخ ۱/۱۱/۱۳۹۴ تا کنون.

عضو کمیته غذای شورای فناوری سلامت وزارت بهداشت به مدت یکسال از تاریخ ۲۶/۳/۱۳۹۵.

عضو شورای سیاست‌گذاری و هیأت تحریریه فصل‌نامه دانشجویی «غذای حلال» با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات (۱۳۹۰).

عضو کمیته علمی کنگره پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا (۱۳۹۱).

عضو شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده دامپزشکی مرجع تایید کننده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ( ۱۳۹۸).

 

عضو شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده دامپزشکی (۱۳۹۸) مرجع تأیید کننده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی.

عضو شورای مصاحبه کننده پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری تخصصی رشته بهداشت مواد غذایی و بهداشت بیماری‌های آبزیان، مرجع تأیید کننده ستاد اجرایی مصاحبه آزمون دکتری تخصصی (۱۳۹۶).

عضو و رئیس کمیته مصاحبه دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی (۱۳۹۷).

مشاور عالی ریاست مجتمع آزمایشگاهی واحد علوم و تحقیقات (۱۳۹۷).

دبیر علمی چهارمین کنگره ملی علوم پایه و بهداشت (۱۳۹۷).

عضو کمیته علمی و داوری مقالات ارسالی به اولین کنگره ملی غذای حلال (۱۳۹۸).

عضو انجمن ملی بهداشت و بیماری‌های آبزیان ایران (۱۳۹۸).